22-06-2018

CoolProfs verbindt zich als Platinum Sponsor aan OutSystems NextStep Benelux

Deel dit bericht

CoolProfs maakt bekend Platinum Sponsor te zijn van het OutSystems evenement NextStep Benelux 2018. De IT-dienstverlener ziet hierin de uitgelezen kans om zich te profileren als grootste en belangrijkste OutSystems partner van Nederland.

CoolProfs is OutSystems partner van het eerste uur, vertelt Eric ten Harkel, directeur en medeoprichter van het bedrijf: “We hebben alle ontwikkelingen van OutSystems en zijn low-code platform van dichtbij meegemaakt. Van de marktintroductie van de vroege versies en de revolutionaire productrelease die mobile app development mogelijk maakte tot de erkenningen door Gartner en Forrester en recentelijk de miljoeneninvestering van de financieringsinstituten KKR en Goldman Sachs. Met het innovatieve platform van OutSystems wisten wij de afgelopen jaren tientallen voorbeelden van digitale transformatie te realiseren bij onze tevreden klanten. NextStep is het ideale podium om daar ruchtbaarheid aan te geven.”

De Benelux editie van NextStep is jaar op jaar gegroeid en is dit jaar voor het eerst een tweedaags event. Gast keynote speaker is Jeremy White, hoofdredacteur van Wired Magazine. OutSystems CEO Paulo Rosado zal aanwezig zijn en de laatste, baanbrekende platformrelease presenteren. Ook worden de jaarlijkse Innovation Awards uitgereikt. CoolProfs zal nadrukkelijk aanwezig zijn op het evenement en zijn kunnen als OutSystems Elite Partner demonstreren.

NextStep Benelux vindt plaats op 8 en 9 oktober 2018 in het Taets Art and Event Park nabij Amsterdam. Reguliere toegangskaarten kosten €250,-, maar er is een gelimiteerd aantal gratis toegangskaarten beschikbaar via CoolProfs.

Partners