09-05-2019

Vamp.io krijgt kapitaalinjectie voor internationale expansie

Deel dit bericht

Het in Amsterdam gevestigde Vamp.io maakt bekend dat het een series A-financieringsronde heeft afgerond van 2,5 miljoen euro, geleid door de Europese technologiegroei-investeerder Vortex Capital Partners.  Vamp.io is leverancier van een DevOps-oplossing voor release management.

Vortex leidt deze investeringsronde met additionele financiering van bestaande investeerders in het Volta Ventures-venture capital fund, en van webhostingdienstverlener MijnDomein en cloudmigratiespecialist Merapar. Vamp.io gebruikt de financiering voor het stimuleren van de internationale ontwikkeling en uitbouw van zijn smart oplossing, die cloud-native, op containertechnologie gebaseerde software-delivery sneller, veiliger en schaalbaarder maakt.

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf Vamp.io lanceerde zijn succesvolle release management-oplossing voor DevOps en cloud-native ‘Vamp Enterprise’ in 2018. Het bedrijf werkt nu samen met grote enterprise-klanten wereldwijd om een flinke impuls te geven aan hun DevOps- en release management-mogelijkheden. De nieuwe kapitaalinjectie versnelt de ontwikkeling op het gebied van service-meshes, zoals Istio, serverless, machine learning/AI en eenvoudige onboarding. Deze toevoegingen helpen klanten van Vamp.io bij het versnellen van hun release management-proces, doordat hun software gemakkelijker naar productie gaat en de time-to-value verbetert.

Partners