06-04-2020

Overname KPN Consulting door Cegeka definitief

Deel dit bericht

IT-serviceprovider Cegeka heeft KPN Consulting overgenomen. Deze overname is vandaag afgerond, na een positief advies van de ondernemingsraden en goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt. KPN Consulting bestaat uit de onderdelen KPN ICT Consulting en Call2. KPN ICT Consulting gaat door onder de naam Cegeka, terwijl Call2 zijn naam en huisstijl behoudt.

Met de aankoop van KPN Consulting verdubbelt Cegeka haar omzet en realiseert het een landelijke aanwezigheid. Naast de kantoren in Veenendaal en Eindhoven, krijgt het bedrijf er vestigingen bij in Zoetermeer, Groningen en Apeldoorn. De continuïteit van de dienstverlening blijft gewaarborgd door een samenwerking tussen Cegeka en KPN. Volgens de voorwaarden van dit partnerschap blijft Cegeka advies- en ondersteuningsdiensten leveren aan KPN als voorkeursleverancier.

KPN Consulting was niet alleen de perfecte overnamekandidaat vanwege zijn capaciteit en portfolio. Ook cultureel sluiten beide organisaties perfect op elkaar aan. Bijnens: “We staan voor een lokale aanpak, dicht bij de klant opereren en samenwerken. In close cooperation – dat is de cultuur van Cegeka. Met nieuwe talenten en capaciteiten zetten we daar nu enthousiaster dan ooit op in.”

Het aantal medewerkers in Nederland groeit met 750 naar circa 1.200. In heel Europa – het hoofdkantoor in Cegeka staat in Hasselt (België) – telt Cegeka nu ruim zesduizend medewerkers.

Tags:

ICT, Markt, Overname

Company:

Cegeka, KPN

Partners