Masterclass BPM door Alec Sharp

Deel dit bericht

Voor het eerst sinds 2010 geeft BPM goeroe Alec Sharp zijn internationaal vermaarde masterclass "Improving your Business Processes" weer in Nederland.

Business processen zijn belangrijk. Boven alles voor de onderneming, omdat business processen fundamenteel zijn voor de manier waarop waarde wordt toegevoegd, zowel extern als intern. Weten hoe te werken met business processen is dus een cruciale vaardigheid voor een brede groep business- en IT-professionals – business analisten, procesarchitecten, applicatie-architecten, lijnmanagers en zelfs directieleden. Te vaak blijven de beschikbare cursussen en literatuur óf te veel hangen in algemeenheden en overbekende case-studies, óf direct af te dalen naar de technische details, mysterieuze theorieën en onbegrijpelijke modellen. Deze masterclass is ánders – vanuit praktisch opzicht wordt getoond hoe business processen kunnen worden ontdekt en hanteerbaar gemaakt, hoe de context helder kan worden gekregen, en hoe de workflow kan worden gemodelleerd met toenemende mate van detail, het beoordelen ervan en het ontwerpen van een nieuw proces. Alles wordt ondersteund met echte praktijkvoorbeelden en duidelijke, herbruikbare richtlijnen. Professionals over de gehele wereld deden al hun voordeel met deze masterclass en de methoden die worden toegepast.
Deelnemers leren eerst wat een business proces precies is, de belangrijkste factoren in het werken met business processen, en de meest voorkomende valkuilen en hoe deze te vermijden. Op basis daarvan gaat de masterclass door met het specificeren van het werkgebied en de doelstellingen van een business proces, het modelleren van de huidige workflow, het beoordelen daarvan, en het toepassen van drie fundamentele technieken voor herontwerp van processen.
 

Doelgroep
De Masterclass  is van belang voor diegenen die direct of indirect betrokken zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen van business process management trajecten  en het opzetten van BPM-omgevingen, waaronder een brede groep business- en IT-professionals – business analisten, procesarchitecten, applicatie-architecten, lijnmanagers en zelfs directieleden.
 
Informatie en registratie
De Masterclass vindt plaats op 17 en 18 oktober 2013 in Hilversum en wordt georganiseerd door Adept Events. De kosten voor deelname aan de Masterclass bedragen € 1.495,- (excl. BTW) per persoon. Nadere informatie vindt u hier.
 

Company:

Adept Events

Partners