12-10-2011

MicroStrategy introduceert Cloud Personal

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft Cloud Personal geïntroduceerd. Met Cloud Personal kunnen zowel de zakelijke- als privégebruikers hun persoonlijke Excel-gegevens overzichtelijker maken door het creëren van een eigen dashboard. Deze data kan met Cloud Personal op simpele wijze gedeeld worden via e-mail of social media.

‘MicroStrategy Cloud Personal is een nieuwe gratis service waarmee zowel de zakelijke- als privégebruikers eenvoudig gegevens kunnen uploaden, analyseren en delen in slechts een paar minuten tijd’, vertelt Ton ter Laak, Country Manager Benelux MicroStrategy. ‘Cloud Personal is voor zowel mensen in het bedrijfsleven als particulieren de ideale manier om Excel- gegevens inzichtelijker te maken op een dashboard. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze visuele weergave te delen met collega’s en vrienden.’

Gebruikers van Cloud Personal kunnen gemakkelijk trends herkennen en oude gegevens weer overzichtelijk maken. Zij kunnen de gegevens van hun dashboards tevens delen via e-mail, of ze publiceren via Facebook, Twitter en blogs. Door makkelijke instellingen kunnen gebruikers ervoor kiezen welke data ze willen delen en welke privé moeten blijven. Vragen worden snel en eenvoudig beantwoord, zonder de aanschaf van software of de hulp van een systeembeheerder.

Company:

MicroStrategy

Partners