16-09-2011

VMWare brengt Workstation 8 uit

Deel dit bericht

VMware heeft VMware Workstation 8 geïntroduceerd. De nieuwe oplossing biedt een manier om virtuele machines (VM's) te creëren, delen en uploaden naar VMware vSphere. VMware Workstation 8 beschikt over vijftig nieuwe functies waardoor technische professionals nog beter met meerdere virtuele machines vanaf hun pc's of in zakelijke private clouds kunnen werken.

De belangrijke functies van VMware Workstation 8 zijn:
  • Remote connections - VMware Workstation 8 maakt het mogelijk 'remote connections' op te zetten voor hosts die draaien in Workstation, VMware vSphere en VMware vCenter.
  • Deel VM's - Nieuw in VMware Workstation 8 is dat gebruikers VM's kunnen delen met  teamleden waardoor applicaties op een snelle manier kunnen worden getest in een meer productievriendelijker omgeving.
  • Uploaden naar vSphere - De mogelijkheid om een VM te slepen vanuit een gebruikers desktop naar VMware vSphere. Dit stelt gebruikers in staat een volledige applicatie-omgeving te implementeren van een pc naar een server om verder te kunnen testen, demonstreren of analyseren.
  • Nieuwe gebruikersinterface - De VMware Workstation 8 gebruikersinterface is vernieuwd met vereenvoudigde menu's, live thumbnails, verbeterde voorkeurschermen en een nieuwe virtuele machine library met uitgebreide zoekmogelijkheden. Gebruikers hebben nu toegang tot een grote library van virtuele machines die zich op het bureaublad, een server of op een andere pc met VMware Workstation kan bevinden.
  • Verbeterde Virtuele Machine capaciteiten - Door de ondersteuning van HD audio met 7.1 surround sound, USB 3 en Bluetooth-apparaten kan VMware Workstation 8 nieuwe virtuele machine-prestaties leveren. Bovendien stelt het gebruikers in staat om de meest veeleisende applicaties in een virtuele machine te laten draaien.
VMware Workstation staat bekend om de brede ondersteuning van het besturingssysteem, rijke gebruikerservaring, uitgebreide functieset en krachtige prestaties.

Company:

VMware

Partners