06-04-2011

SAP geeft Business One versie 8.81 vrij

Deel dit bericht

SAP heeft de nieuwste versie van haar totaaloplossing Business One vrijgegeven. Met versie 8.81 heeft SAP haar Business One Roadmap uitgebreid en verbeterd. In de pilot-periode zijn meer dan 200 klanten gemigreerd naar deze versie.

De productstrategie van SAP stelt klanten in staat om via eenvoudige upgrades steeds te beschikken over de nieuwste functionaliteiten en allernieuwste innovaties zoals dashboards, widgets en de iPhone/iPad applicatie.

 

SAP Business One versie 8.81 biedt daarnaast een breed scala aan nieuwe functies, zoals een nieuwe geavanceerde BTW-code bepaling, een uitgebreidere kostenadministratie en een nieuwe inkoopoffertemodule inclusief een uitgebreide leveranciersbeoordelingsrapportage.

 

Om de kosten van het onderhoud van de applicatie verder te reduceren, heeft SAP nieuwe tools ontwikkeld. Deze tools maken het mogelijk om het onderhoud en de support van SAP Business One eenvoudiger en effectiever te laten verlopen door een nauwere samenwerking tussen de klant, SAP en de SAP Channel partner. 

Company:

SAP

Partners