07-03-2011

Salesforce.com brengt Service Cloud 3 uit

Deel dit bericht

Salesforce.com heeft Service Cloud 3 – een nieuwe generatie van social contactenters – uitgebracht. Ditverbindt organisaties met klanten door middel van alle denkbare social media, waaronder Twitter, Facebook en andere social networks via Radian6.

Organisaties kunnen binnen Service Cloud 3 gesprekken over hun merk op Facebook en Twitter monitoren en opslaan. Ook kunnen zij Radian6 voor Salesforce gebruiken voor het monitoren van blogs, forums en discussiegroepen. Agents kunnen zich direct verbinden met klanten, ongeacht het device, waaronder de iPad 2, om in real-time customer service te bieden.

De snelle toename van social technologieën heeft ervoor gezorgd dat er een grote verschuiving binnen de customer service-markt nodig is. De hoeveelheid gesprekken binnen social media stelt hoge eisen aan de huidige contactcenters. Een onbeantwoorde publieke klacht kan ervoor zorgen dat de jarenlang zorgvuldig opgebouwde merkwaarde binnen een dag is verdwenen. Een op het oog onschuldige tweet kan een sensatie op het internet worden wanneer hier niet op wordt gereageerd. Service Cloud 3 biedt een geoptimaliseerde beleving waardoor bedrijven snel de miljoenen publieke boodschappen kunnen doorzoeken.

Met Service Cloud 3 kunnen bedrijven door ingebouwde social analyses prioriteit geven aan social gesprekken binnen alle kanalen, zoals telefoon, email, chat en social networks. Met deze real-time inzichten zijn agents in staat om te bepalen wat het beste kanaal is om naar de klanten te reageren en ondersteunende strategieën op maat te maken om zo effectief in te spelen op veranderende sentimenten op het social web.

Company:

Salesforce.com

Partners