15-02-2011

Twinfield maakt online boekhouden vriendelijker

Deel dit bericht

Online boekhouden kan volgens Twinfield een stuk makkelijker. Daarom komt het bedrijf met versie 6 van haar online boekhoudprogramma. Het sterk verbeterde gebruiksgemak en nieuwe interface geven het programma een vriendelijker gezicht.

Bij Twinfield versie 6 heeft er een volledige redesign van de interface plaatsgevonden. Het menu is opgefrist en meer functiegericht ingedeeld waardoor bijvoorbeeld het controleren van de BTW-aangifte wordt vergemakkelijkt. Het nieuwe menu zorgt voor een verbeterde navigatie en daarnaast zijn de mogelijkheden rondom XBRL-aangiften uitgebreid.

In de afgelopen tien jaar heeft de online boekhoudspecialist een marktleiderspositie weten te verwerven binnen Europa met ruim 80.000 administraties. ‘Als je deze positie hebt en je bent marktleider, dan moet je vooruitstrevend zijn. Ons doel is om het voor de boekhouder en ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken, zodat hij meer kan doen in minder tijd. Met Twinfield versie 6 blijven dezelfde functionaliteiten van kracht, maar met een vriendelijker gezicht’, licht AndrĂ© Kwakernaat, oprichter van Twinfield, toe.

Op 21 februari gaat Twinfield versie 6 stapsgewijs live.

Partners