18-11-2015

OutSystems Platform 9 Bali biedt digitale enterprise nog meer snelheid en sturingsmogelijkheden

Deel dit bericht

OutSystems, leverancier van het gelijknamige Rapid Application Delivery (RAD) platform kondigt een nieuwe release aan van OutSystems Platform, dat zijn groeiende wereldwijde klantenkring nog meer snelheid, inzicht, controle en performance biedt.
 
OutSystems Platform 9 Bali is het meest uitgebreide platform voor het ontwikkelen, uitrollen, aanpassen en beheren van op maat gemaakte mobiele- en webapplicaties. De verbeterde functionaliteit in het platform helpt OutSystems-klanten de adoptie van applicaties te verbeteren als ook de algehele gebruikerservaring. In de nieuwe release zijn tevens de mogelijkheden voor applicatie-lifecyclemanagement uitgebreid, waardoor het platform nog beter aansluit bij de behoefte van enterprise organisaties.
 
“In de snel veranderende digitale economie van tegenwoordig is het een uitdaging van formaat om unieke en onderscheidende applicaties op te leveren en deze door de gehele applicatie-lifecycle te beheren’, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. ‘En dit geldt al helemaal voor enterprise organisaties, die te maken hebben met omvangrijke applicatieportfolio’s. OutSystems Platform 9 Bali lost dit probleem op doordat het organisaties de mogelijkheid geeft om te innoveren en te veranderen met digitale systemen die net zo snel zijn aan te passen als de behoefte van de business dat doet. De nieuwe release representeert ons streven om het meest zorgvuldig ontworpen platform te bieden voor de digitale organisatie van vandaag.”
 
“Het doel van de Bali-release was om verder te gaan dan een oplossing die enkel sneller zou zijn en beter zou presteren’, aldus Pedro Pimenta, vice president of engineering bij OutSystems. ‘Wij wilden echt actiegerichte inzichten en analysemogelijkheden bieden in hoe applicaties presteren en hoe gemakkelijk en snel ze zijn aan te passen aan de veranderende eisen wensen van gebruikers. We hebben ook ruim aandacht besteed aan het toevoegen van functionaliteit die ons platform nog beter geschikt maakt voor enterprise IT-organisaties.”
 
OutSystems Platform 9 Bali features
Actiegerichte analyse. Nieuwe analysemogelijkheden verschaffen diepgaand inzicht in het functioneren en de prestaties van applicaties die met OutSystems Platform zijn ontwikkeld, bieden meer mogelijkheden om de performance van een applicatie inzichtelijk te maken en verbeteren de adoptie van OutSystems Platform door gebruikers. OutSystems biedt nu: een actiegericht dashboard overzicht, performance management-inzicht, probleemoplossend vermogen op basis van applicatiegedrag en inzicht in de client-, netwerk-, server, API en databaseprestaties.
Mobile performance verbeteringen. Ontwikkelaars van mobiele applicaties zijn continu op zoek naar manieren om hun applicatie load times met seconden terug te dringen, aangezien een erbarmelijke eerste gebruikerservaring het begin van het einde kan betekenen voor hun applicatie. OutSystems heeft daarom caching- en protocoloptimalisatie doorgevoerd om de performance van mobiele applicaties te verbeteren. Bestaande klanten hebben met deze aanpassingen een performance-verbetering van hun mobiele applicaties gerealiseerd van vijftig procent of meer.
Open platform. OutSystems genereert industriestandaard code, wat wil zeggen dat de broncode geoptimaliseerd en volledig gedocumenteerd is. Dit soort code heeft geen runtime-onderbrekers of engines nodig. Het eindresultaat is gecompileerde code die is gebaseerd op standaardindustrie talen, zoals .NET en Java die gelezen, aangepast en herzien kan worden buiten OutSystems Platform. Met deze benadering garandeert OutSystems dat gebruikers niet te maken krijgen met een technologie lock-in, waardoor hun investeringen beschermd zijn.
Enterprisewaardige architectuur. OutSystems is ontworpen voor en wordt gebruikt bij omvangrijke enterprise deployments, van bedrijfskritische applicaties tot point-of-sale systemen en oplossingen gericht op customer engagement. OutSystems Platform is veilig, schaalbaar, toegankelijk en sluit aan bij de regelgeving van een enterprise-organisate
Cloud uitrol. OutSystems Platform heeft een bewezen track-record als het gaat om een draaien in een cloud-omgeving, als zijnde AWS, Azure en private cloud-omgevingen. OutSystems is gebaseerd op een concept van cloud-architectuur en voorziet in het beschikbaar stellen met één druk op de knop, elasticiteit en zelfbedieningsmogelijkheden voor klanten. Het platform met zijn complete functionaliteit kan worden gedraaid in de cloud, on-premises of als hybride oplossing.
 

Tags:

RAD, Cloud

Company:

OutSystems

Partners