Mendix World 2016
(06-06-2016)

Deel dit bericht

Mendix, aanbieder in digitale innovatie en Applicatie Platform-as-a-Service (aPaas), kondigt aan dat zijn wereldwijde conferentie Mendix World 2016 plaatsvindt van 6 tot en met 8 juni in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Mendix World 2016 is een niet te missen evenement dat inzicht biedt in het stimuleren van digitale innovatie door middel van moderne applicaties. Het evenement richt zich met het thema ‘Inspiring Innovation’ op IT-professionals, business leaders en ontwikkelaars. Zij kunnen door middel van keynotes, breakout-sessies, expert-workshops, productdemonstraties en door uitgebreid netwerken hun kennis en vaardigheden uitbreiden en verdiepen op het gebied van digital, bimodal IT, mobile, cloud, applicatie-ontwikkeling, modernisatie en aPaaS. De verschillende tracks richten zich op strategische technologietrends, klantverhalen over innovatie, best practices op het gebied van transformatie en productplatform-mogelijkheden.

Bezoekers krijgen dit jaar de mogelijkheid zich te certificeren als Rapid Developer door deel te nemen aan de Mendix-platformtrainingen die worden gehouden naast de algemene sessies. Ook is er entertainment, een levendige partnermarkt en nog veel meer.

headlining keynote: auteur en expert op het gebied van innovatie Geoffrey Moore.

Op de sprekerslijst staan verder ook:
Adrian Cockcroft; Simon Wardley; Kamales Lardi; Derek Roos; Johan den Haan; Roald Kruit.

Voor meer informatie over Mendix World 2016 en inschrijven kunt u hier terecht.

Tags:

Mendix World

Company:

Mendix

Partners