27-01-2016

Groei COOLProfs zet door met aanstelling Daan Brandenburg

Deel dit bericht

COOLProfs, specialist in het ontwikkelen van innovatieve maatwerkapplicaties, heeft Daan Brandenburg (28) in dienst genomen als OutSystems-consultant. Brandenburg, die een Bachelor’s en Master’s Degree heeft gehaald aan de Universiteit Groningen, was voor zijn overstap softwareontwikkelaar bij Sogyo. Met de aanstelling van Brandenburg speelt COOLProfs in op de sterk groeiende orderportefeuille.

Steeds meer (semi)publieke organisaties en bedrijven uit het MKB- en enterprisesegment benaderen de IT-dienstverlener uit Oude Wetering voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties. COOLProfs heeft de afgelopen vijftien jaar een uitstekende staat van dienst opgebouwd als het gaat om het snel ontwikkelen van hoogwaardige en innovatieve bedrijfsapplicaties.

Dat het aantal aanvragen de laatste anderhalf, twee jaar in een stroomversnelling is geraakt, schrijft Eric ten Harkel, Algemeen Directeur van COOLProfs, daarnaast toe aan een aantal externe factoren: “RAD ontwikkelplatformen als OutSystems zijn nu echt volwassen. Steeds meer bedrijven erkennen de mogelijkheden om met behulp van dit soort platformen snel flexibele bedrijfsapplicaties te realiseren. Tel daarbij op dat bedrijven in toenemende mate hun bestaande systemen mobiel ontsluiten, dan wel vervangen en het is verklaard waarom wij een forse groei doormaken.”

Om de groei op te kunnen vangen, breidt de IT-dienstverlener zijn team van OutSystems-consultants uit. Ondanks dat de vraag naar consultants die kunnen functioneren op het scheidsvlak van business en IT groot is, slaagt COOLProfs er telkens in om nieuwe mensen aan zich te binden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Volgens Brandenburg heeft dit te maken met de cultuur van het bedrijf: “De consultants van COOLProfs combineren plezier in het werk met het streven om concrete resultaten te realiseren voor hun opdrachtgevers. De organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en de vrijheid om zelf initiatief te nemen. Dat maakt dat het club is waar je graag bij wilt horen.”

Tags:

Development, RAD

Company:

CoolProfs

Partners