09-02-2016

Progress lanceert Progress Academy voor aspirant applicatieontwikkelaars

Deel dit bericht

Als onderdeel van haar groeistrategie lanceert Progress een vier weken durende Progress Academy om snel nieuwe ontwikkelaars van enterprise-class applicaties op te leiden in en te kwalificeren op het Progress OpenEdge platform.

Digitaal zakendoen is van invloed hoe CIO's hun organisaties ontwikkelen, volgens Gartner. "CIO's moeten blijven investeren in de vaardigheden en competenties van haar IT-medewerkers om te kunnen gedijen in de digitale wereld. Dit initiatief biedt CIO's en IT-managers de mogelijkheid talent management processen te vernieuwen en de IT-vaardigheden en competenties te laten groeien,” aldus Gartner

Feedback van klanten en partners die de kloof van IT-vaardigheden willen dichten, in combinatie met de exponentiële groei van de digitale economie en nieuwe technologieën, waaronder mobiel, cloud en big data, heeft Progress doen besluiten de Progress Academy op te richten als een educatief hulpmiddel.

Progress OpenEdge is een compleet platform voor de ontwikkeling en het beheer van dynamische, business-process-enabled applicaties die veilig ingezet kunnen worden op elk platform, ieder mobiel apparaat, eender welke cloud en on-premise. Momenteel draaien er zo’n 6.000 enterprise applicaties bij 50.000 verschillende bedrijven met meer dan 4 miljoen eindgebruikers.

Progress Academy biedt studenten alles wat een nieuwe ontwikkelaar nodig heeft voor het leren ontwerpen, bouwen en testen van zakelijke toepassingen met behulp van het Progress OpenEdge-platform. De vierweekse cursus wordt drie tot vier keer per jaar in de Benelux gegeven door senior consultants en ontwikkelaars uit de praktijk. Studenten krijgen gratis toegang tot de Progress OpenEdge Developer Kit hebben: Classroom Edition, een downloadbare applicatie-ontwikkeling toolkit, evenals OpenEdge Developer Studio. Daarnaast biedt het programma een overvloed aan educatieve middelen en ondersteuning van het online forum, Progress Community, beschikbaar voor studenten.

"Volgens de feedback die we hebben ontvangen van onze klanten en partners is er vraag naar goed opgeleide en hooggekwalificeerde Progress OpenEdge ontwikkelaars,” zegt Jerry Rulli, Chief Operating Officer, Progress. "Betaalbare en gemakkelijke toegang tot de opleiding is daarom belangrijk om klanten te helpen groeien met de Progress-producten."

Meer informatie over Progress Academy en haar curriculum: https://www.progress.com/support/education/openedge-academy

Tags:

Development

Company:

Progress

Partners