Training/Workshop Agile - Scrum
(11-03-2016)

Deel dit bericht

De training "Agile: Voordelen en Valkuilen" is een interactieve training waarbij gedurende een dag of middag de voordelen en problemen binnen het Agile werken worden behandeld. Er is een groot aantal Agile methodieken beschikbaar, die substantieel van elkaar verschillen. Sommige zijn pragmatisch qua benadering, zoals Scrum, waarbij slechts een handvol regels gevolgd wordt om het werkproces agile te noemen. Andere methoden, zoals Agile Project Managment van APMG, zijn vele malen gedetailleerder en kunnen dan ook gebruikt worden om tot in een veel groter detail Agile te werken.

Zoals met alles in het leven heeft elk van deze methodieken voor- en nadelen. Een aantal hiervan worden gedurende de training aangestipt. Om ervoor te zorgen dat u echt ondervindt wat wel en niet werkt, worden tijdens de training oefeningen gedaan met verschillende methoden en technieken.

In overleg kan deze training in een dag of een middag gegeven worden. Uiteraard wordt in de middagtraining dan minder op de details ingegaan. Ook is het mogelijk beide trainingen helemaal naar uw behoefte samen te stellen. Op die manier worden precies de punten die voor uw organisatie van belang zijn, eruit gehaald.

vrijdag 11 maart 2016

KVL Inspiratie Technologie
Spaanse Polder
Van Nelleweg 2422
3044 BC Rotterdam
010-750 35 50
www.kvl.nl

Tags:

Agile, Scrum

Company:

KVL

Partners