Gratis seminar. How to create one version of the truth?
(23-06-2016)

Deel dit bericht

Wordt in uw organisatie gebruik gemaakt van Business Intelligence tools, maar is het nog steeds lastig om al uw vragen beantwoord te krijgen? Bezoek het ‘Networked BI’ seminar en ontdek hoe het anders kan!
Een enorme hoeveelheid en diversiteit aan data is bereikbaar voor uw organisatie. Met Business Intelligence tools wordt structuur aangebracht in die data. Lange tijd was het gebruikelijk dat veel verschillende organisatieonderdelen voor de antwoorden op hun vragen afhankelijk waren van gecentraliseerde IT, waarbij het proces om specifieke informatie te verkrijgen, duur, complex en tijdrovend was.

“Wat u altijd al wilde weten!”
‘Networked BI’ is een nieuwe manier van werken met Business Intelligence. Voor alle onderdelen binnen uw organisatie zijn verschillende bronnen en databasesegmenten relevant. Voor hen bestaan mogelijk verschillende waarheden. ‘Networked BI’ is dé oplossing om data te gebruiken, te combineren en om analyses uit te voeren die ú nodig heeft, om úw versie van de waarheid te creëren. Hoe dit werkt? Dat vertellen we u graag tijdens het Learn & Go seminar ‘Networked BI’.

“Self Service BI does not exist” & “Networked BI is more of the same”
Deze twee stellingen zullen in het afsluitende deel van dit seminar bediscussieerd worden o.l.v. Christian Kromme. Allereerst zal Freek Kamst, Director BI Services van VANAD Group, ‘Networked BI’ introduceren en zal Sander Teekens, Senior BI consultant, ‘Networked BI’ als cloud oplossing demonstreren. Een Learn & Go seminar is een interactieve sessie! U kunt mede de inhoud van het seminar bepalen. Bij uw aanmelding kunt u tegelijkertijd aangeven welke vragen u graag beantwoord wilt zien.

Meld u direct aan
De VANAD Group Learn & Go Seminars worden gehouden op de campus van de VANAD Group in Capelle aan den IJssel. Een informele sfeer in een exclusieve setting. Om u zoveel mogelijk ruimte te bieden, hebben wij 10 plaatsen per sessie te vergeven, waarbij wij uitgaan van één deelnemer per organisatie (vol=vol). Elke sessie wordt afgesloten met een hapje en een drankje. U kunt kiezen uit een ochtendsessie (10 – 13 u) of een middagsessie (14 – 17 u). De seminars zijn gratis toegankelijk en bovenal een learning experience. Na registratie ontvangt u een bevestiging van uw deelname. U kunt zich hier aanmelden.

Partners