27-05-2016

OutSystems wint 2016 SIIA CODiE Award voor Mobile Development-oplossing

Deel dit bericht

OutSystems heeft een 2016 SIIA CODiE Award gewonnen voor Best Mobile Development-oplossing. De SIIA CODiE Awards gelden al dertig jaar als een van de belangrijkste prijzen binnen de software- en informatiesector en zijn hét keurmerk voor innovatieve producten en oplossingen.

Na een uitgebreide inventarisatie door deskundigen uit de sector en een stemming door SIIA-leden, heeft OutSystems Platform de prijs toegekend gekregen voor Best Mobile Development-oplossing. In deze categorie worden de beste tools en platformen beoordeeld voor het ontwerpen, realiseren en testen van mobiele bedrijfsapplicaties.

CEO Paulo Rosado van OutSystems is blij met het winnen van de CODiE-award; “En al helemaal omdat we de prijs voor de beste mobile development-oplossing krijgen in een jaar dat de markt zich op een digitaal omslagpunt bevindt. De mobiele app-markt is echt op een kantelpunt, waarbij de vraag vanuit de business als gevolg van digitale transformaties die bedrijven doormaken, de capaciteit van IT-afdelingen ruimschoots overstijgt. Het moment is dan ook daar om te heroverwegen hoe we in de toekomst technologische toepassingen gaan realiseren, met innovatieve tooling en nieuwe methodes. Het zijn de low-code development platforms die alles in zich hebben om de digitale belofte waar te maken.”

Meer informatie: www.outsystems.com

Tags:

Development

Company:

OutSystems

Partners