08-06-2016

Outsystems start registratie voor NextStep Benelux

Deel dit bericht

OutSystems heeft de registratie van NextStep Benelux geopend. NextStep wordt ieder jaar georganiseerd en is een evenement voor CIO’s en IT-professionals die meer te weten willen komen over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen.

NextStep Benelux 2016 vindt 12 oktober plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Dit jaar draait het goedgevulde programma om innovatieve oplossingen, game-changing technologie en opmerkelijke succesverhalen rondom thema’s als mobility (offline mobile apps), UX design en App integratie. Bezoekers komen tijdens NextStep Benelux 2016 in aanraking met vooruitstrevende OutSystems klanten, zoals Legal & General Pensioenen, Frankort & Koning internationale groothandel in fruit en Vervoersmaatschappij Rotterdam – RET.

Marktinteresse
Outsystems verwacht dit jaar extra toeloop vanwege de bijzonder grote marktinteresse in Outsystems. Vrijwel alle bedrijven in Nederland zijn momenteel bezig met hun digitale transformatie en willen klanten mobiele en responsive webervaringen geven om zich te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn daarom op zoek naar nieuwe manieren om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en beheer van applicaties te vereenvoudigen. Het RAD-platform van Outsystems helpt de ontwikkeltijd van applicaties terug te brengen van maanden naar weken en er is hierdoor groeiende interesse in Outsystems.

Omslagpunt
Volgens algemeen directeur Willem van Enter van OutSystems Nederland bevindt de markt zich op een digitaal omslagpunt. “IT-afdelingen werken steeds beter met de business samen om snel te innoveren en processen te optimaliseren. Een combinatie van agile en ontwikkelplatform Outsystems is bijzonder krachtig en kan van IT echt een strategische enabler maken. Met name de offline mobility mogelijkheden van ons platform, waarmee je eenvoudig offline functionaliteit aan mobiele applicaties kan toevoegen, zijn uniek in onze markt.” Outsystems staat momenteel als leider vermeld in de Q2 2016 Forrester Wave voor low-code development platformen.

Reserveer uw plaats voor NextStep op 12 Oktober. Het complete programma van de dag volgt binnenkort.

Partners