14-06-2016

OVH introduceert on-demand Software Defined Datacenters in samenwerking met VMware

Deel dit bericht

OVH, specialist op het gebied van cloud- en internetinfrastructuren, presenteert intelligente virtuele datacenters die zijn voorzien van volledig geautomatiseerde dedicated resources. Met deze eerste stap naar ‘on-demand Software Defined Datacenters’ zijn organisaties van alle groottes in staat IT-kosten te reduceren en flexibiliteit en performance te verbeteren.

Veel organisaties maken al gebruik van de cloud vanwege de schaalbaarheid, snelheid en veranderende infrastructuren. Zij willen nu ook de implementatietijd verlagen en hun netwerkbeveiliging configureren. Door de integratie van het VMware NSX® network virtualisation-platform met OVH’s Dedicated Cloud is dit nu mogelijk. Infrastructuurmanagers kunnen met VMware NSX alle benodigde componenten voor het bouwen van een eigen platform (firewall, LoadBalancer, privénetwerken, etc.) binnen een paar minuten implementeren. Daarnaast zijn ze in staat om eenvoudig een beveiligingsbeleid op te stellen direct vanaf hun vSphere control panel.

“Het voordeel van de integratie is dat klanten VMware NSX nu zelf direct vanaf hun control panel kunnen activeren. Binnenkort breiden we het aanbod verder uit met extra infrastructuurelementen zoals VMware Virtual SAN™ storage en VMware vRealize® Operations™ management-as-a-service. Op deze manier spelen we in op de mogelijkheden van industrialisatie en automatisering”, aldus Miroslaw Klaba, VP R&D bij OVH. 

Company:

OVH, VMware

Partners