26-07-2016

Ontwikkelbedrijf MyBit breidt verder uit op Media Park Hilversum

Deel dit bericht

MyBit Multimedia Development verhuist per 1 januari naar een nieuwe locatie op het Media Park in Hilversum. MyBit ontwikkelt hoogwaardige software in opdracht van omroepen, overheden en bedrijven.

Na een half jaar verschillende opties te hebben uitgewerkt, heeft MyBit definitief besloten om op het Media Park verder door te groeien. MyBit betrekt ruim 1000 vierkante meter oppervlakte in gebouw Gateway B naast RTL Nederland. De afgelopen jaren is MyBit gegroeid naar 50 medewerkers en met oog op de toekomst is een verhuizing een logische stap.

Nauwe samenwerking
De verhuizing is onderdeel van de strategie van MyBit om de groeiende vraag naar hoogwaardige software-ontwikkeling te kunnen faciliteren. Volgens directeur Marcel Flipse is voor het software-ontwikkelbedrijf en nauwe samenwerking tussen relaties en de verschillende ontwikkelafdelingen belangrijk. “Een centrale ligging van het Media Park, de technische faciliteiten en een fijne werkplek zijn hiervoor vereist. Het Media Park blijkt in staat ons hierin te voorzien.”

Onafhankelijk
Ook COO  Mark Achterberg van het Media Park is blij om MyBit een goed nieuw onderdak te kunnen bieden. “MyBit hebben we de afgelopen jaren zien groeien als dienstverlener. Dat maakt MyBit nu het grootste onafhankelijke software-ontwikkelbedrijf van het Media Park en het is goed dat wij weer hebben kunnen anticiperen op de gewijzigde huisvestingsvraag van MyBit.”

Agile
Dagelijks werken bij Mybit verschillende gespecialiseerde teams aan diverse projecten volgens het agile-principe. Zo beschikt Mybit over teams in de disciplines Mobile (Android & IOS), .Net, PHP en Java.

Meer informatie: MyBit

Partners