10-08-2016

Hewlett Packard Enterprise introduceert HPE Mobile Center 2.0

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise maakt de beschikbaarheid van HPE Mobile Center 2.0 bekend. HPE Mobile Center 2.0 is een geïntegreerd softwareontwikkelingspakket waarmee organisaties zeer snel mobiele applicaties van hoge kwaliteit kunnen testen.

HPE Mobile Center integreert met HPE Haven OnDemand, HPE Fortify on Demand en open source testtools, waaronder Selenium en Appium. Hierdoor is het voor ontwerpers mogelijk om apps grondig na te lopen en wordt er rekening gehouden met de gebruikerscenario’s die door de ontwikkelaars ontworpen worden. Om applicaties op zoveel mogelijk verschillende devices te kunnen testen, integreert HPE Mobile Center nu met Amazon Web Services Device Farm (AWS Device Farm) – een dienst waarmee mobiele applicatieontwikkelaars hun apps snel en veilig op smartphones, tablets en andere devices kunnen uitproberen. Het doel hiervan is om de kwaliteit van Android en iOS-apps te verbeteren.

Machine learning
HPE breidt de mogelijkheden van Mobile Center verder uit door gebruikers te voorzien van een procedure waarmee zij mobiele apps kunnen testen, monitoren en verbeteren. De integratie van HPE Haven OnDemand en HPE Fortify on Demand biedt ontwikkelingsteams krachtige functies die onder andere gebruikmaken van machine learning. Daarnaast is datatesten mogelijk en wordt gebruikersfeedback meegenomen in het ontwikkelingsproces. Vanaf het begin is er ingebouwde beveiliging aanwezig. Als toevoeging hierop kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van HPE Mobile Center in concert met open sourcetools (het uitvoeren van Appium testen op iOS met een PC). Hierdoor zijn bedrijven vrij om een uitgebreid scala van frameworks en processen te gebruiken die in positieve zin van invloed zijn op de bouwkwaliteit van de applicatie.

Meer informatie: HPE Mobile Center 2.0

Partners