29-09-2016

Microsoft wordt partner Digital Transformer Awards

Deel dit bericht

Microsoft wordt partner van Digital Transformers. Microsoft toont hiermee haar betrokkenheid bij de digitale revolutie in Nederland. De tweede editie van de Digital Transformers Awards vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016, als onderdeel van Amsterdam eWeek.

Tijdens de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet. Wie wordt de opvolger van Robert van Geffen, die namens Philips de DTA 2015 in ontvangst nam? De digitale revolutie stelt nieuwe eisen aan de organisatie van de toekomst. Een belangrijke rol is hierin weggelegd voor startups, die digitale mogelijkheden snel kunnen toepassen en zo bijdragen aan de noodzakelijke transformatie. Vooral grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling. Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende behoefte naar digitale transformators.

Netwerken
Digital Transformers springt in op deze behoefte en mobiliseert kennis en kunde om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten participeren. De uitreiking is een uitgelezen kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken.

Finale in A’Dam Toren
De opzet van de finale blijft grotendeels ongewijzigd: drie kandidaten pitchen voor de winst en worden door het publiek aan de tand gevoeld. In de finale wordt bepaald wie zich Digital Transformer 2016 mag noemen. De beslissing wordt gemaakt aan de hand van de digitale visie, digitale kennis & vaardigheid en de realisatiekracht van de genomineerden. Het event vindt ‘s avonds plaats in de A’DAM Toren en is onderdeel van Amsterdam eWeek.

Meer informatie: Digital Transformers

Partners