30-09-2016

OutSystems is beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace

Deel dit bericht

OutSystems kondigt aan dat haar low-code Rapid Application Delivery platform, nu ook beschikbaar is in de Microsoft Azure Marketplace. Azure-gebruikers kunnen het enterprise-grade low-code ontwikkelplatform van OutSystems hierdoor aanschaffen op basis van pay-as-you-go en het platform gedurende een periode van 30 dagen testen.
 
Volgens vice president field operations Carlos Alves bij OutSystems krijgen klanten door OutSystems op Microsoft Azure te laten draaien een hoogwaardige dienstverlening, enterprise-grade beveiliging en de zekerheid die ze gewend zijn van het Azure platform, terwijl ze OutSystems gebruiken voor het ontwikkelen van web- en mobiele applicaties. “Met Azure kan OutSystems bovendien op verschillende manieren worden afgenomen. De Azure Marketplace stelt ons in staat om nieuwe klanten de software te laten testen voordat ze deze aanschaffen. Bovendien is het activatieproces vereenvoudigd en werkt deze op basis van een pay-as-you-go model.”
 
NextStep
“Microsoft Azure geeft ons de wereldwijde schaal en flexibiliteit die nodig is om applicatieontwikkeling te versnellen,” zegt Nicole Herskowitz, hoofd productmarketing bij Microsoft Azure, Microsoft. “We zijn blij dat OutSystems toegetreden is tot de Azure Marketplace.” Het versnellen van de digitale transformatie is tevens het hoofdthema tijdens NextStep, het partnerevenement van OutSystems dat 12 oktober in Nieuwegein georganiseerd wordt.
OutSystems is een ontwikkelplatform dat op een groot aantal manieren ingezet kan worden – van ontwikkelaars die enkel een paar nieuwe apps willen maken tot complexe IT-organisaties die robuuste applicatieportfolio’s willen opbouwen. OutSystems heeft voor iedere Azure-klant iets te bieden.
 
OutSystems-klanten die gebruik maken van Azure krijgen:
- De Cortana Intelligence Suite. Cortana geeft Azure-klanten geavanceerde analytics en voorspellende intelligence.
- De Azure IoT Suite geeft Azure-klanten een voorsprong in het gebruik van Internet of Things en het digitaliseren van hun bedrijfsvoering.
- Betere tools, business processes en workflows die klanten in staat stellen applicaties te bouwen die de business efficiënt maken.
- Toegang tot iedere functie op ieder device voor Windows Mobile, iOS of Android.
- Azure Active Directory integratie, die toegangbeheer en security een stuk eenvoudiger maakt.
- Gebruiksvriendelijke en hoogwaardige tools voor configuration management in de cloud.

OutSystems is hier in de Azure Marketplace te vinden.

Partners