API’s kijken? Kom naar het Craft Test Event in Gouda!
(15-11-2016)

Deel dit bericht

RESTful webservices of API’s zijn de brullende motor achter veel IT-trends, zoals mobile en het Internet of Things. Maar wat zijn API’s precies en hoe ga je als tester om met Application Programming Interfaces?

Voor het antwoord op deze vragen en meer, bezoek je op 15 november het Craft Test Event bij Centric in Gouda. Tijdens deze bijeenkomst laat Bas Dijkstra ‒ expert in testautomatisering en servicevirtualisatie ‒ zien hoe API’s werken, en vooral, hoe je ze kunt testen. Hierbij gaat hij uitgebreid in op de tool REST Assured. In het tweede deel van de avond toont Bas hoe stubbing, mocking en servicevirtualisatie ervoor zorgen dat testers sneller, vaker en meer kunnen testen. Voor het Craft Test event heeft Bas Dijkstra een speciale videoboodschap ingesproken.

Meld je nu aan!
Ook in één avond up-to-speed raken met API’s, REST Assured en WireMock terwijl je je netwerk uitbreidt én nauwkeurig onze borrels test? Meld je dan gauw aan voor het Craft Event Testing. Graag tot 15 november in Gouda!

Programma
17.00 uur: inloop met een hapje en drankje
17.30 uur: buffet
18.30 uur: start programma
20.30 uur: borrel

Bas Dijkstra helpt organisaties hun testinspanning te verbeteren door het slim inzetten van tools. Hij heeft tien jaar ervaring in het vak en heeft testautomatiseringsoplossingen ontworpen en geïmplementeerd voor een breed scala aan klanten en applicaties. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het toepassen van servicevirtualisatie voor het sneller, vaker en meer testen in gedistribueerde testomgevingen. Daarnaast is hij gastblogger. Lees hier zijn blog over het testproces verbeteren met servicevirtualisatie.

Company:

Centric

Partners