22-11-2016

COOLProfs stelt Marco Burggraaff aan als senior consultant

Deel dit bericht

COOLProfs heeft onlangs Marco Burggraaff aangesteld als senior consultant. Burggraaff (47) heeft zo'n 25 jaar ervaring in systeemontwikkelingstrajecten.

Met zijn uitgebreide ervaring stelt Burggraaff COOLProfs in staat haar klanten nog beter van dienst te zijn bij het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe softwaresystemen. De afgelopen negen jaar werkte Burggraaff bij Devoteam als senior consultant. In deze functie heeft hij onder andere voor de Gemeente Den Haag verschillende projecten begeleid. Zo was hij project manager bij de ontwikkeling en implementatie van een marktadministratiesysteem.

Agile
Tijdens de ontwikkeling van dit systeem – dit jaar genomineerd voor een Computable Award ICT-project van het Jaar bij de Overheid – werkte Burggraaff intensief samen met COOLProfs. “Deze samenwerking verliep erg prettig, vandaar dat we met elkaar in gesprek gingen”, vertelt Burggraaff. “COOLProfs’ toewijding voor de Agile werkwijze spreekt me erg aan, en het is leuk met het ontwikkelplatform van OutSystems te werken. Fantastisch om zo snel kwalitatieve bedrijfsapplicaties te kunnen ontwikkelen.”

Maatwerk
Volgens Eric ten Harkel, algemeen directeur van COOLProfs, is de versterking door Burggraaff erg welkom. “COOLProfs groeit hard. Het is dan prettig om iemand aan boord te hebben met relevante projectmanagementervaring. Hij gaat onze klanten helpen bij het ontwikkelen en implementeren van kwalitatieve maatwerksystemen.”

Company:

CoolProfs

Partners