30-03-2017

Forrester wijst OutSystems aan als leider in Mobile Low-code Development

Deel dit bericht

OutSystems is aangewezen als leider in de Forrester Wave voor Mobile Low-Code Development Platforms van het eerste kwartaal van 2017. Het onderzoek van Forrester is een van de meest uitgebreide kwalitatieve beoordelingen van leveranciers van low-code ontwikkelplatformen tot nu toe.
 
Forrester evalueerde voor het onderzoek de low-code ontwikkelplatformen van de elf belangrijkste leveranciers en bepaalde de kwaliteit aan de hand van 24 criteria. Daarbij kreeg OutSystems de hoogst haalbare score in 13 categorieën, waaronder integreerbaarheid, schaalbaarheid en performance, offline eigenschappen, het aantal klanten van OutSystems, het partnernetwerk, prijsbeleid en bedrijfsstrategie.
 
CEO Paulo Rosado van OutSystems is erg blij dat OutSystems in twee Forrester Waves aangewezen wordt als low-code leider: ”Zowel op het gebied van low-code ontwikkeling in het algemeen als nu ook op het terrein van mobile low-code applicatieontwikkeling. Dit onderzoek is wederom een bewijs dat de markt low-code platformen heeft omarmd.”

Features
Mobile low-code ontwikkelplatformen zijn een zijtak van low-code platformen die speciaal zijn toegesneden op het ondersteunen en ontwikkelen van mobiele applicaties. Forrester schreef de volgende lovende woorden over OutSystems:
• De sterke prestaties van OutSystems zijn een weerspiegeling van de toewijding van het bedrijf om zakelijke klanten te ondersteunen met uitgebreide low-code tooling voor semiprofessionals en professionele ontwikkelaars.
• De kracht van OutSystems ligt onder andere in het grote aantal features en tools voor databasebeheer, integratie en samenwerking, in combinatie met een uitgebreide set aan mobiele features.
• Klanten van OutSystems zijn erg te spreken over het beheer van de applicaties en de uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen van mobiele apps.

Meer informatie over de Forrester Wave voor Mobile Low-Code Development Platforms.
Meer informatie: OutSystems

Partners