05-04-2017

App ontwikkelaar Concapps komt met label Assurantie Apps

Deel dit bericht

Concapps, Nederlandse aanbieder in het ontwikkelen van branded mobile apps voor ondernemers, start hetlabel Assurantie Apps. Met deze apps heeft iedere intermediair zijn eigen app in de appstore waarmee klanten schade kunnen melden, wijzigingen kunnen doorgeven, direct toegang hebben tot de klantmap, veelgestelde vragen kunnen raadplegen en allerlei andere handige informatie snel bij de hand hebben.

Volgens directeur Hans Donkers van Concapps zijn in de markt van verzekeraars en verzekeringintermediairs de laatste jaren veel technologieontwikkelingen. “Intermediairs moeten zich meer onderscheiden op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid. Zeker in de wereld van schadeverzekeringen verwachten klanten altijd en overal geholpen te worden. Als er schade is wil men deze direct kunnen melden en de juiste informatie bij de hand hebben. Daarnaast wil men ook vragen kunnen stellen of altijd en overal wijzigingen kunnen doorgeven. Bijvoorbeeld bij het kopen of verkopen van een auto, een geboorte of andere belangrijke wijzigingen. Dit kan al bij grote verzekeraars. Belangrijk dus voor intermediairs om hier in mee te gaan.”

Iedere tussenpersoon een eigen schade app
Hans Donkers vervolgt, “In onze organisatie kwamen al regelmatig vragen van partijen uit de assurantie markt. Uit deze vragen bleek dat het voor assurantietussenpersonen belangrijk is om een eigen app te hebben en zo het eigen merk en toegevoegde waarde goed te communiceren. Daarnaast kwamen er steeds meer vragen voor mobiele formulieren, mede omdat grote verzekeraars dit gingen aanbieden. Dit, in combinatie met het herstellende vertrouwen in de markt, heeft ons doen besluiten om een separaat label en positionering te starten in de markt van het verzekering intermediair.
Met ons platform kunnen wij snel een op maat gemaakte app samenstellen voor iedere tussenpersoon. Omdat niet iedere partij hetzelfde is, kunnen ze op basis van onze bouwstenen zelf bepalen wat ze in hun app willen aanbieden. Omdat apps moeten aansluiten op het primaire proces geloven wij in koppelingen en hebben ons hierin gespecialiseerd.”

Meer informatie: Concapps

Partners