05-05-2017

Microsoft benoemt Dimensys tot Gold Partner

Deel dit bericht

Microsoft benoemt Dimensys tot Gold Partner voor haar competentie Application Development. Dimensys' bedrijfstak Dimensys Technical Consultants ondersteunt klanten al meer dan zes jaar als MES-partner met het realiseren en onderhouden van geïntegreerde Manufacturing IT-oplossingen.

Eerder reeds mocht Dimensys zich Silver Partner noemen op de competenties Data Analytics en Application Development en nu dus ook Gold Partner op de competentie Application Development. Hiervoor diende Dimensys een aantal klantreferenties in en behaalden vier medewerkers een certificering die op de competentie Application Development van toepassing is.

Verschillende nationale en internationale klanten van Dimensys hebben aanbevelingen gegeven voor geïnstalleerde applicaties op basis van Microsoft technologie. “Denk hierbij aan een OEE-cockpit, een real-time procesmonitoring tool of geïntegreerde MES/MOMS-oplossing. Deze oplossingen stellen klanten in staat snel problemen op te lossen en productievraagstukken rond kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen te identificeren”, legt Nik Vandenweyer, Managing Director bij Dimensys uit.

Als Microsoft Gold Partner geniet Dimensys toegang tot extra opleidingen en trainingsmaterialen, de laatste (product)updates en directe ondersteuning van Microsoft.
Meer informatie: Dimensys.

Tags:

Development

Company:

Dimensys

Partners