02-06-2017

Atos en Apprenda lanceren cloudoplossing voor ontwikkeling microservices

Deel dit bericht

Atos introduceert een volledig beheerde cloudoplossing die klanten de flexibiliteit biedt om nieuwe microservices te ontwikkelen en bestaande applicaties te migreren naar een schaalbaar cloudmodel. De oplossing is onderdeel van het Atos Canopy Orchestrated Hybrid Cloud platform en één van de belangrijkste pijlers van Atos’ Digital Transformation Factory.

De cloudoplossing is het resultaat van een strategisch partnership tussen Atos en het Amerikaanse Apprenda, leverancier van cloudnative technologieën voor de zakelijke markt. Het platform is volgens Atos de ruggengraat van één van de grootste cloudecosystemen die op dit moment beschikbaar zijn. Het platform ondersteunt bedrijven met end-to-end managed en digitale services op basis van een combinatie van verschillende cloudtypes. Hiermee beschikken bedrijven over een flexibele, op maat gesneden infrastructuur die de migratie van werkprocessen naar de private en publieke cloud mogelijk maken. De cloudoplossing is volledig geïntegreerd met de Atos Canopy Orchestrated Hybride Cloud en meer specifiek met haar ServiceNow ITSM-platform.

Door de nieuwe cloudoplossing beschikken ontwikkelaars over mogelijkheden om op een eenvoudige manier specificaties te definiëren en nieuwe software te ontwerpen, testen en implementeren. Het voorziet in het beheer van zowel bestaande als cloudnative applicaties binnen publieke of private clouds, inclusief Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Atos Canopy Digital Private Cloud en Bullion servers. De oplossing is verkrijgbaar voor Atos-klanten die gebruik maken van hosting via de publieke en private cloud.

Partners