02-06-2017

QNH organiseert Rapid Application Development seminar in Groningen

Deel dit bericht

IT-dienstverlener QNH Consulting organiseert op 20 juni aanstaande het seminar 'Aan de slag met Rapid Application Development!'. Verschillende sprekers geven presentaties over de voordelen, successen en ontwikkelingen op het gebied van RAD.

Onder de sprekers bevindt zich ook Chris Obdam, CEO van Betty Blocks. Daarnaast wordt tijdens een live demo aan de deelnemers stap voor stap uitgelegd hoe je vandaag nog aan de slag kunt gaan met RAD. Dit seminar wordt georganiseerd voor business en IT-professionals die kennis willen maken met RAD.

Agile en SCRUM worden steeds vaker toegepast, en hoewel RAD naadloos aansluit op deze methodes, is het gebruik ervan een stuk ongebruikelijker. RAD gaat uit van het werken met prototyping, het actief toetsen van een werkend model (van delen) van een informatiesysteem. Het aan de slag gaan met deze methode is voor veel organisaties nog een uitdaging, terwijl het gebruik ervan een grote bijdrage levert aan het sneller ontwikkelen van applicaties en het verhogen van de kwaliteit van de applicaties. Op het seminar krijgen de deelnemers handvatten en tips om direct aan de slag te gaan met RAD.

Aanmelden en locatie
Het seminar vindt plaats op dinsdag 20 juni van 13.30 tot 17.00 uur op het kantoor van QNH Consulting Noord, Friesestraatweg 211c te Groningen. Aanmelden kan via https://qnh.eu/event/rad/. Aan het event zijn geen kosten verbonden. Parkeren kan bij het kantoor en een routebeschrijving wordt na aanmelding per e-mail verstuurd.

Partners