30-06-2017

Appwiki App Center biedt overzicht integratiemogelijkheden business apps

Deel dit bericht

Appwiki lanceert het Appwiki App Center. Dit platform biedt één overzicht met de integratiemogelijkheden van business apps. Zo krijgen ondernemers inzicht in welke softwareaanbieders met elkaar integreren. Appwiki is een adviesplatform voor bedrijfssoftware.

Door het integreren van meerdere business apps zijn ondernemers in staat om bedrijfsprocessen te automatiseren. Het Appwiki App Center is opgericht nadat uit onderzoek bleek dat er onder MKB-ondernemers een groeiende behoefte is aan automatisering. Het Appwiki App Center wil hierin voorzien door het MKB de tools te geven om slimmer te ondernemen met business apps.

Filteren
Binnen het platform kunnen ondernemers de eigen software opzoeken en in één oogopslag zien welke andere business apps daarmee integreren. Hiermee verkrijgen ze de mogelijkheden van een ERP systeem, maar dan tegen een redelijke prijs. Vervolgens kunnen zij de selectie van integraties verfijnen door te filteren op een aantal categorieën zoals boekhouding, CRM en urenregistratie. De koppeling tussen programma’s zorgt ervoor dat bedrijfsgegevens van de verschillende disciplines op elkaar zijn afgestemd. Dit bespaart tijd omdat bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeven worden ingevuld. Bovendien worden aanpassingen realtime doorgevoerd omdat alles wordt gesynchroniseerd.

Meer informatie: Appwiki

Partners