02-08-2017

OutSystems organiseert evenementenserie over low-code en digitale transformatie

Deel dit bericht

OutSystems kondigt haar jaarlijkse wereldwijde eventserie NextStep aan. Duizenden CEO's, CIO's, IT-professionals en business managers komen dit najaar samen in Portugal, Nederland en de VS voor leerzame kennissessies, interessante succesverhalen en inspirerende keynotes.

NextStep Global 2017 gaat van start op 18 en 19 september in Lissabon, Portugal. Op 10 oktober krijgt NextStep een vervolg in het NBC in Nieuwegein. De afsluitende conferentie vindt plaats op 1 en 2 november in Chicago. De evenementenserie staat dit jaar geheel in teken van het versnellen van de digitale transformatie. Overal ter wereld zijn bedrijven momenteel bezig met het ontwikkelen van nieuwe digitale dienstverlening om zich te onderscheiden van concurrenten. Tijdens NextStep zien CIO’s, IT-architecten en ontwikkelaars hoe ze hun ontwikkelprocessen kunnen versnellen zodat ze koploper worden bij de digitale transformatie in hun branche.

Informatieve sessies
De eerste inspirerende keynotes zijn inmiddels bekend, onder meer door voormalig NASA-astronaut Scott Parazynski, autocoureur Antonio Felix da Costa en digitaal veteraan en auteur van “iDisrupted”, John Straw. Daarnaast verzorgen gerenommeerde industrieanalisten van Forrester en Gartner, experts van OutSystems en diverse klanten en partners informatieve sessies waar de bezoeker zijn kennis kan bijspijkeren en geïnspireerd kan raken door sterke staaltjes digitale transformatie.
Volgens Paulo Rosado, CEO van OutSystems, staat in het huidige tijdperk de digitale transformatie bovenaan de agenda. “Tijdens onze NextStep evenementen brengen we de beste en slimste mensen bij elkaar om de digitale transformatie in een stroomversnelling te doen belanden.”

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.outsystems.com/nextstep

Partners