03-08-2017

CoolProfs breidt team OutSystems-consultants uit

Deel dit bericht

IT-dienstverlener CoolProfs ziet de vraag naar innovatieve op maat gemaakte bedrijfsapplicaties sterk groeien. Om hieraan te kunnen blijven voldoen breidt CoolProfs haar team OutSystems-ontwikkelaars uit. Shahin Keshavari startte onlangs bij CoolProfs in zijn nieuwe functie als junior consultant.

Keshavari (27) studeerde Farmaceutische Wetenschappen aan de VU in Amsterdam waarbij hij zich specialiseerde in computergestuurde modellering en ontwikkeling van medicijnen. Na het behalen van zijn masterdiploma kwam hij in aanraking met softwareontwikkelaar en IT-trainingsbedrijf Sogyo, om vervolgens bij CoolProfs aan de slag te gaan.

Na het volgen van een basistraining OutSystems ontwikkelde Keshavari zijn eerste demo-applicatie. “Het mooie van werken met OutSystems is dat je heel snel iets tastbaars kunt bouwen wat de klant meteen kan gebruiken”, vertelt Keshavari. “CoolProfs is een goede werkgever die veel investeert in de ontwikkeling en begeleiding van zijn medewerkers. Bovendien zijn de scrum teams van CoolProfs heel hecht. Ze besteden veel aandacht aan klantcommunicatie en hebben plezier in hun werk. Ik ben blij dat ik me bij deze organisatie mag voegen.”

Keshavari is de achtste junior consultant in korte tijd die CoolProfs in dienst heeft genomen. “We zijn continu op zoek naar nieuw talent en selecteren streng op het potentieel van kandidaten. Daarbij is keiharde IT-ervaring ondergeschikt aan eigenschappen als creativiteit, communicatief vaardig zijn en leergierigheid”, aldus Eric ten Harkel, oprichter en algemeen directeur van CoolProfs. “Mensen als Shahin die eager zijn en zich snel nieuwe vaardigheden eigen maken, zijn een aanwinst voor onze organisatie. Wij committeren ons aan hen met onze zelf geformuleerde HR-visie Continuous Learning waarbij we constant de skills en ambities van onze medewerkers in kaart brengen en navenant investeren in hun verdere ontwikkeling.”

Partners