25-06-2024

CrowdStrike en HPE beveiligen end-to-end AI-innovatie

Deel dit bericht

CrowdStrike heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Hewlett Packard Enterprise om end-to-end AI-innovatie te beveiligen, inclusief grote taalmodellen, die worden versneld door NVIDIA.

Met de integratie van het CrowdStrike Falcon® cybersecurity platform, HPE GreenLake-cloud en OpsRamp AIOps kunnen organisaties hun IT-operaties en cybersecurity samenvoegen in één proces om AI innovatie op een veilige manier te versnellen. De combinatie van rijke asset-informatie van het Falcon-platform en OpsRamp’s AI-gedreven waarneembaarheid biedt een uniforme servicemapweergave van de beveiliging van het aanvalsoppervlak over hun gehele infrastructuur en applicaties. Organisaties kunnen snel gaten in de beveiliging opsporen en elimineren waardoor veerkracht en integriteit van AI-innovaties worden versterkt.

OpsRamp biedt een uniform beeld van applicaties en infrastructuur met full-stack waarneembaarheid. Het maakt ook uitgebreide operaties en automatisering mogelijk voor NVIDIA versnelde computing en AI-workloads vanaf één uniforme console. OpsRamp’s operations copilot verhoogt de efficiëntie van operations teams drastisch met een generative AI-powered conversational assistant voor snelle detectie en herstel van problemen. Aanvullende integraties in de HPE Greenlake cloud stellen CrowdStrike in staat om AI-workloads en LLM’s te beschermen, versneld door NVIDIA AI Computing van HPE. Dit is een gezamenlijk ontwikkeld portfolio van AI-oplossingen en go-to-market integraties, waardoor bedrijven generatieve AI sneller kunnen implementeren, vanaf edge naar datacenter naar cloud. Een van de belangrijkste oplossingen die deze week tijdens HPE Discover werd aangekondigd is HPE Private Cloud AI. Deze unieke oplossing zorgt voor de diepste integratie tot nu toe van NVIDIA AI computing, networking en software met HPE’s AI storage, compute en de HPE.

“Security is cruciaal voor AI-applicaties en de data waartoe ze toegang hebben”, zegt Fidelma Russo, EVP/GM Hybrid Cloud en Chief Technology Officer bij HPE. “Onze strategische samenwerking met CrowdStrike, gecombineerd met onze OpsRamp-waarneembaarheid, biedt complete endpointbeveiliging om AI-toepassingen die draaien op HPE Private Cloud AI te beschermen.”

Partners