18-07-2024

Qlik lanceert Qlik Talend Cloud

Deel dit bericht

Qlik introduceert Qlik Talend Cloud, een complete, geïntegreerde oplossing die is ontworpen om het vertrouwen in data te vergroten en deze toegankelijker te maken. Ondersteund door de vertrouwde technologieën van Qlik en Talend, moet Qlik Talend Cloud verantwoorde AI-adoptie in bedrijven faciliteren.

Qlik Talend Cloud biedt AI-ondersteunde data-integratiemogelijkheden van no-code tot pro-code, waardoor bedrijven de integriteit van hun data behouden en de implementatie van AI versnellen. Met nieuwe AI-ondersteunde data pipelines zet Qlik Talend Cloud een nieuwe standaard voor datakwaliteit en betrouwbaarheid, cruciaal voor het genereren van waarde uit diverse databronnen in een flexibele en schaalbare omgeving.

Het succes van AI-initiatieven hangt af van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de onderliggende data. Qlik Talend Cloud speelt hierop in door een geïntegreerd platform te bieden dat datavertrouwen en toegankelijkheid verbetert. Deze nieuwe oplossing stelt een nieuwe standaard in datakwaliteit, waardoor bedrijven ervoor kunnen zorgen dat hun data gezond is voordat ze het gebruiken in AI-systemen.

"Qlik Talend Cloud is gemaakt voor bedrijven die AI op grote schaal willen inzetten", zegt Drew Clarke, Executive Vice President en General Manager van Qlik's Data Business Unit. "Door de nieuwste AI-ontwikkelingen te integreren met onze betrouwbare datasystemen, helpen we bedrijven ruwe data om te zetten in strategische hulpmiddelen. Deze nieuwe oplossing versnelt dit proces door de risico's van AI-adoptie te verminderen."

Partners