19-08-2024

Cegeka ontvangt Microsoft Advanced Specialization voor Adoption & Change Management

Deel dit bericht

Cegeka heeft opnieuw de Advanced Specialization voor Adoption & Change Management van Microsoft ontvangen. Deze prestatie bevestigt Cegeka's expertise en bewezen succes in het begeleiden van organisaties met adoption en change management-diensten, specifiek voor Microsoft 365-oplossingen.

De Adoption & Change Management-specialisatie van Microsoft erkent partners met uitgebreide kennis, ruime ervaring en een aantoonbaar vermogen om het gebruik van Microsoft 365 en organisatorische veranderingen te stimuleren.  Een belangrijke factor in het behalen van deze specialisatie is het team van gecertificeerde professionals. Met een aanzienlijk aantal medewerkers die zijn opgeleid in het PROSCI-framework, garandeert Cegeka een gestructureerde en effectieve aanpak van user adoption en change management.

Digitale werkplekken versterken met Copilot voor Microsoft 365
Cegeka's expertise in adoption & change management vertaalt zich in hun aanpak bij het implementeren van Copilot voor Microsoft 365. Copilot is niet meer weg te denken uit de moderne digitale werkplekken. Cegeka focust bij de implementatie op gebruikersadoptie en effectief change management. Dit stelt organisaties in staat om zich naadloos aan te passen aan nieuwe manieren van werken met Copilot. Zo kunnen klanten het volledige potentieel van de tool benutten en hun investering in Microsoft-technologieën maximaliseren.

Partners