22-08-2024

Alteryx en Udacity bieden cursus over AI-gedreven Analytics

Deel dit bericht

Alteryx heeft een partnerschap aangekondigd met digitale onderwijspionier Udacity, onderdeel van Accenture, om een uitgebreide cursus te lanceren over de fundamenten van data preparation met Alteryx Designer. De samenwerking markeert een belangrijke stap in het uitbreiden van data- en AI-literacy naar miljoenen potentiële cursisten.

De cursus Data Preparation with Alteryx is beschikbaar op Udacity's projectgebaseerde platform en biedt hands-on training in Alteryx Designer. Deze voorziet cursisten van essentiële vaardigheden op het gebied van data preparation die nodig zijn voor voorspellende analyses en AI-implementatie.

Udacity heeft ook een gratis beginnerscursus geïntroduceerd, Discovering Predictive Analytics with Alteryx, die is ontworpen om basiskennis op het gebied van data-analyse te bieden en deze essentiële vaardigheden toegankelijk te maken op alle niveaus. De samenwerking komt op een cruciaal moment, nu wereldwijd opererende ondernemingen in toenemende mate een personeelsbestand willen opbouwen dat vaardig is in het schalen van inzichten die omzet verbeteren, risico's verminderen en concurrentievoordeel opleveren.

De samenwerking wordt verder versterkt door de recente overname van Udacity door Accenture. Het initiatief onderstreept de toewijding van Alteryx om data analytics toegankelijker te maken en sluit aan bij de groeiende behoefte aan data literacy in verschillende bedrijfstakken. Door het uitgebreide bereik van Udacity en de expertise van Alteryx op het gebied van data-analyse, is deze samenwerking gericht op het creëren van een nieuwe generatie van professionals die zijn uitgerust om innovatie en geïnformeerde besluitvorming in hun organisaties te stimuleren.

Partners