26-09-2024

Salesforce neemt Zoomin over

Deel dit bericht

Salesforce heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Zoomin, een leverancier van data management voor ongestructureerde data. Salesforce Data Cloud zal het ontsluiten van ongestructureerde data met de mogelijkheden van Zoomin versnellen om AI-agents aan te sturen, waardoor ze meer gepersonaliseerd en contextbewust worden bij elke klantinteractie. Hiermee krijgt Salesforce's Agentforce nieuwe niveaus van intelligentie, waardoor klanten AI-oplossingen kunnen bouwen die real-time datagedreven reacties en acties bieden.

Met Zoomin als aanvulling op Data Cloud kan Salesforce nieuwe gebruiksmogelijkheden voor klanten creëren op meerdere contactpunten. Klanten van Service Cloud kunnen bijvoorbeeld kennis uit de onderneming gebruiken om service-interacties te automatiseren en Agentforce-assistentie voor servicemedewerkers te verbeteren. Zoomin maakt de integratie van ongestructureerde gegevens uit verschillende bronnen mogelijk, waardoor serviceteams een uitgebreid inzicht in hun klanten krijgen.

Zoomin is sinds 2018 een Salesforce AppExchange-partner en sinds 2019 een Salesforce Ventures portfoliobedrijf. Via de bestaande partnerschappen tussen Salesforce en Zoomin maken honderden Salesforce-klanten al gebruik van Zoomin's unified knowledge-product om intuïtieve ervaringen te leveren aan hun klanten, partners en medewerkers. De overname wordt naar verwachting afgerond in het vierde kwartaal van Salesforce's fiscale jaar 2025, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Tags:

Data, AI, Datagedreven

Company:

Salesforce, Zoomin

Partners