Door: Guy Crets

Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile: van service bus tot API
(16-05-2019)

Deel dit bericht

16 mei 2019
 

Iedere organisatie heeft te maken met het integreren van systemen en applicaties. Maar welke technologie zet u in bij welke vorm van integratie? Guy Crets bespreekt de verschillende oplossingen voor integratie.


Integratie van IT-systemen blijft een zeer actueel thema en de technologische mogelijkheden evolueren voortdurend. Enerzijds kampt u met de integratie van systemen binnen organisaties met behulp van Enterprise Application Integration (EAI) en Enterprise Service Bus (ESB), een problematiek waarin SOA en Business Process Management een steeds grotere rol opeisen. Anderzijds bestaat de problematiek van de integratie met partners buiten de grenzen van de organisatie, een problematiek waarbij cloud integratie en self-service integratie-oplossingen in de cloud steeds meer op de voorgrond treden.

In dit seminar bespreekt Guy Crets aan de hand van jarenlange ervaring de diverse producten en relevante marktspelers met o.a. BizTalk, Tibco, Oracle, IBM, SAP Netweaver en WebMethods. Hij positioneert oude en nieuwe trends: van EAI en SOA tot Cloud-integratie, integratie van Mobile en API management. En belicht ook de organisatorische en menselijke factor.

   
Seminar: Integratie van Applicaties, Cloud en Mobile
Spreker: Guy Crets
Locatie: Omgeving Utrecht / Hilversum
Organisator: Adept Events
Contact naam: Werner Schoots
Contact telefoon: +31 (0)172 742680
 Contact e-mail: seminars@adeptevents.nl


Meer informatie en PDF brochure >>
-

Partners