Datawarehousing & BI Summit met o.a. Donald Farmer, Rick van der Lans en Mike Ferguson
(20-03-2018)

Deel dit bericht


20 en 21 maart 2018 


We worden al jaren geconfronteerd met een niet-aflatende stroom van nieuwe technologieën, ontwerptechnieken, architecturen en ideeën, zoals Hadoop, streaming, self-service data preparation, logical datawarehouse, data lake, deep learning en NoSQL. Het lijkt alsof al deze ontwikkelingen op zichzelf staan, maar dat is niet zo. Er is één verbindende en overkoepelende trend: het gebruik van data binnen organisaties is drastisch aan het veranderen. Werd data voorheen alleen gebruikt voor verslaglegging naar management en externe autoriteiten, tegenwoordig is het gebruik van data veel breder, intensiever en voor de bedrijfsvoering steeds crucialer. Denk alleen al aan consumenten die klantgegevens kunnen inzien via customer-facing apps en ook data scientists die data grondig analyseren om bedrijfsprocessen te verbeteren en te versnellen en om het contact met klanten te optimaliseren.

Kortom, hoe organisaties tegenwoordig data willen inzetten, hoe breed en intensief ze deze lang ondergewaardeerde business asset willen benutten is veelbelovend. De potentiële bedrijfswaarde van data wordt eindelijk beter benut. Maar ondertussen kraken de datawarehousesystemen onder dit intensievere datagebruik.

De Datawarehousing & BI Summit van 2018 richt zich voornamelijk op het grote BI-dilemma waar veel organisaties mee worstelen. Hoe integreren we de bestaande BI-systemen met deze nieuwe vormen van datagebruik? Welke technologieën en architecturen zijn daarbij van nut? Het congres biedt u praktische richtlijnen, handvatten en do’s en don’ts om u te ondersteunen bij de huidige en komende vraagstukken. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland, waaronder Donald Farmer, Rick van der Lans, Mike Ferguson,  Irene Salemink, Emiel van Bockel, Cor Baars, Jan Henderyckx, Sam Wouters en Erik Fransen. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen.


Congres: Datawarehousing & Business Intelligence Summit

Sprekers: o.a. Donald Farmer, Rick van der Lans, Mike Ferguson, Jan Henderyckx
Locatie: Utrecht
Organisator: Adept Events 
Contact naam: Werner Schoots 
Contact telefoon: +31 (0)172 742680 
Contact e-mail: seminars@adeptevents.nl


Meer informatie en PDF brochure >>

Partners