01-11-2011

VLC wordt Incentro

Deel dit bericht

“Information becomes inspiration”.

VLC verandert vandaag haar naam in Incentro. De expansie naar het buitenland vroeg om een naam die internationaal beter aanslaat. De naamswijziging gaat gepaard met een geheel nieuwe huisstijl. Daarin draait alles om “information becomes inspiration”.
Incentro gelooft in geïnspireerde informatiewerkers. Zij maken het verschil in organisaties die willen winnen. Het Incentro-effect is het gericht, relevant en interpreteerbaar aanbieden van informatie, zodat deze informatiewerkers geïnspireerd raken en excelleren.
Incentro kan voortbouwen op een fraaie historie. De afgelopen twee jaar was het bedrijf opgenomen in de EMEA Fast 500, de lijst van 500 snelst groeiende ondernemingen in EMEA. Ook verdiende het beide jaren het predikaat “Great Place to Work”. Incentro is inmiddels met ruim 160 medewerkers actief in Nederland, Spanje en Duitsland, en het bedrijf kent ambitieuze plannen voor de toekoms
Incentro is de wiskundige benaming voor het snijpunt van de lijnen die de hoeken van een driehoek verdelen. In het model van Incentro staan de hoeken voor informatie, processen en systemen. In het midden staat de mens. Die maakt het verschil.
De nieuwe website van Incentro is te vinden op www.incentro.com

Company:

Incentro

Partners