28-08-2017

Wipro gaat partnership aan met Tosca-leverancier Tricentis

Deel dit bericht

Wipro gaat samenwerken met Tricentis om gezamenlijk een betere kwaliteitstechniek voor DevOps te bieden. Het partnership met Tricentis zal Wipro’s competenties betreffende kwaliteitstechniek en testservices versterken. Dit vindt plaats door Tricentis Tosca, een continu testplatform, te integreren met Wipro AssureNXT, een beheerd QA-platform, in combinatie met de capaciteiten van Wipro HOLMES Artificial Intelligence Platform als deel van het bredere automatiseringsecosysteem.

Met het partnership willen Wipro met Tricentis klanten hun bedrijfsdoelstellingen laten verwezenlijken door het beschikbaar stellen van continue integratie, aflevering en DevOps. Dit gezamenlijke aanbod moet ook helpen om de time-to-market en kwaliteit te verbeteren door meer end-to-end automatisering gedurende de levenscyclus van softwaretests.

Continue tests
Hiral Chandrana, Senior Vice President Business Application Services bij Wipro Limited is ervan overtuigd dat klanten dit partnership zullen zien als een frisse wind. “De twee bedrijven bundelen hun krachten om een echt revolutionair aanbod voor continue tests te creëren. Het zal hen helpen om de snelheid in hun zakelijke activiteiten te verhogen. De krachtige combinatie van Wipro AssureNXT, Wipro HOLMES en Tricentis Tosca brengt effectiviteit en ervaring op het gebied van automatisering”.

Verschuiving
“Terwijl bedrijven steeds meer transformatie-initiatieven ontplooien, zoals DevOps, blijven ze vertrouwen op de klassieke testinstrumenten en benaderingen en hierdoor worden ze belemmerd in hun ontwikkeling en temperen ze de snelheid van innovatie”, zegt Sandeep Johri, CEO of Tricentis. “Softwareontwikkeling heeft zich aanzienlijk ontwikkeld en er is een verschuiving van watervalprocessen naar doorlopende oplevering. Het testen van software moet ook veranderen om zakelijke risico’s op een snellere, flexibelere manier te beheersen.”

Naast de samenwerkingsovereenkomst heeft Wipro Ventures, Wipro Limiteds afdeling voor strategische investeringen, ook een investering gedaan in Tricentis, als deel van haar meest recente financieringsronde.

Company:

Wipro, Tricentis

Partners