Nippur


Taking data to heart

Je verzamelt steeds meer data in al je processen en wellicht ook je product. Nu sta je voor de uitdaging om hiermee nieuwe kansen te ontdekken en te pakken.
Wij denken altijd met je mee, prikkelen je waar mogelijk, geven eerlijk advies en delen onze kennis en ervaring. In nauwe samenwerking zetten wij data in het hart van je organisatie. Meer over onze dienstverlening? Bekijk hier de korte bedrijfsvideo.

Specialisten
Beschik op het juiste moment over de juiste data en informatie. Uitgerust met brede vakkennis werken onze specialisten met je samen aan een passende en verantwoorde data-oplossing. Wij denken altijd met je mee, prikkelen je, en geven je eerlijk advies. Deel in onze kennis en ervaring!
Ben jij die professional met de ambitie om hét verschil te maken? Hou jij ervan om op een prikkelende manier de uitdagingen op het vlak van data en BI te doorgronden? Ben jij een leergierige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze dataprofessional en zoek je een leuk bedrijf waar kennisdelen en samenwerken met vakgenoten voorop staat? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden.

Kennismaking met Data Science
Vraag je je ook af wat Data Science nu precies inhoudt? Welke kansen het je organisatie kan bieden? Hoe het zich verhoudt tot bestaande data- en informatietoepassingen, die al aanwezig zijn in de organisatie? Hoe ermee te beginnen en welke kennis nodig is om geschikte toepassingen te ontwikkelen en te implementeren? En wat het betekent om zélf eens aan de slag te gaan met data in de context van Data Science? Vandaar dat Nippur speciaal een workshop van één dag heeft gemaakt geschikt voor verschillende deelnemers van de organisatie. Het ochtenddeel plaatst data science in een groter kader. Het middagdeel is écht hands-on met onze of uw eigen data.
Voor meer informatie over dit onderwerp en contact bezoek onze website.

Data & Analytics assessment
Herken je dat? Data van slechte kwaliteit, veelal niet makkelijk voorhanden. En nog zoveel data, waar je mee aan de slag zou willen, maar je weet niet hoe deze te ontsluiten. Allerlei oplossingen die door je collega’s op eigen wijze worden gebouwd maar niet worden beheerd. Een wildgroei aan datatoepassingen en dito rapportagetools. Het wiel, dat op deze manier keer op keer opnieuw wordt uitgevonden. En niemand die zich verantwoordelijk voelt. Of wat gedacht van al die rapporten, KPI’s en dashboards die niet bijdragen aan sturing op resultaat en dus niet bijdragen aan de strategie. Herken je dat?

Veel organisaties willen meer waarde uit hun data halen. Zij worstelen met de vele aspecten, die samenhangen met een overgang naar een meer datagedreven organisatie. Aspecten als business case denken, architectuur- en technologiekeuzen. En de rol van mensen in termen van rollen, taken, verantwoordelijkheden en bijbehorende processen. Vandaar dat Nippur hiervoor speciaal een assessment heeft ontwikkeld van één dagdeel.
Voor meer informatie over dit onderwerp en contact bezoek onze website.

Partners