Adverteren

Release biedt praktische informatie en tips voor analisten, ontwerpers, software engineers en testers. Een greep uit de relevante onderwerpen: methoden en technieken zoals UML, Agile, het gebruik van use cases, ontwikkelen voor Mobiele Apps, DevOps, Cloud development op platformen als Azure, alsmede uiteraard de ontwikkelingen op het gebied van applicatieintegratie, microservices en het testen van software.

Release biedt een nieuwsrubriek met berichten over nieuwe versies en producten, relevante onderzoeken en agenda. Verder praktijkverhalen die inzicht geven in de praktijk van andere teams.

Voor wie?
Release richt zich op degenen die verantwoordelijk zijn voor het initiëren, ontwikkelen, invoeren en begeleiden van informatiesystemen in organisaties: hoofden automatisering, hoofden programmering, informatie-analisten, systeemontwerpers, -analisten en -programmeurs, applicatieontwerpers en -programmeurs. Hierbij spelen ook testers van deze systemen en applicaties een belangrijke rol.

Een zeker zo belangrijke groep vormen de software- en systeemhuizen, projectleiders, consultants en IT-dienstverleners, alsmede softwarefabrikanten in België en Nederland.

Met haar eigen Vacature portal brengt Release ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

Meer informatie
Mogelijkheden tot adverteren of andere partnerships zijn legio. Een partnership bestaat uit een combinatie van advertising, vermelding van partnership, content in de vorm van (video)interviews en cases. Dit wordt ingezet in de diverse kanalen die wij onze doelgroep bieden: responsive website, wekelijkse nieuwsbrief, digitaal magazine alsmede de BI-Platform App.

Vragen over partnerships en commerciële mogelijkheden: sales@biplatform.nl. Of bel rechtstreeks met +31 (0)172 742680.

Aanlever specificaties
Op onze websites Release.nl en BI-Platform.nl heeft u o.a. de volgende mogelijkheden tot adverteren. Wij kunnen Gif en animated Gif verwerken en u dient uiteraard altijd de landingspagina url mee te sturen. Gelieve uw materiaal te sturen aan mediaorder@release.nl of mediaorder@biplatform.nl.
 

Soort Formaat
(breedte x hoogte) of aantal tekens
Max omvang
Banner 468 x 60 pixels 40 kb
Rectangle 336 x 280 pixels 60 kb
Banner in newsletter* 468 x 60 pixels 40 kb
Advertorial in newsletter 400 tekens, incl. call-to-action n.v.t.
Advertorial op website en app alsmede newsletter 1e kolom max. 60 tekens kopregel, 250 tekens body; thumbnail 600x400 pixels n.v.t.

 *) Voor de nieuwsbrief adviseren wij om geen animated gif aan te leveren maar een gif met slechts één frame omdat de meeste mail clients dat anders niet ondersteunen.

Partners