29-08-2017

Deense ERP-aanbieder Uniconta breidt uit naar Nederland

Deel dit bericht

Met een recente kapitaalinjectie is de uitrol van Uniconta naar de Nederlandse markt een feit. Uniconta is een door de Deense Erik Damgaard ontwikkeld Software as a Service ERP-systeem. Gebaseerd op de kennis en ervaring van de eerdere ontwikkeling van vijf ERP-applicaties, onder andere Concorde XAL en Microsoft Dynamics AX, heeft Uniconta het beste uit meer dan dertig jaar ervaring in zich. Het platform is ontwikkeld op basis van de laatste Microsoft-technologie.

De stap om naar Nederland met Uniconta uit te rollen, is onderdeel van een internationale groeiambitie, geeft CEO Erik Damgaard van Uniconta aan. “De ervaring leert dat Nederland een belangrijk land vormt voor uitrol in de Europese markt”. Volgens Stefan van den Brink, Algemeen Directeur Uniconta Nederland, is het met deze kapitaalinjecte mogelijk een snelle roll-out van Uniconta in Nederland te bewerkstellingen. “Uniconta heeft een unieke positie in de markt om als enige een 100 procent multi-tenant cloudbased ERP platform aan te bieden, met de mogelijkheid een breed scala aan branchespecifieke oplossingen te integreren.” Het platform biedt standaard functionaliteit voor de financiële administratie, CRM, projectenadministratie en de supply chain en is geschikt voor organisaties vanaf twee gebruikers. “Met Uniconta kunnen we voorzien in de behoefte aan cloud-based modificeerbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf”, aldus Van den Brink.

“Nu het distributeurschap voor Nederland is verworven, kan het partnerkanaal worden opgebouwd. Het huidige Nederlandse team, is een team dat de nodige contributie heeft geleverd in de localisatie van het product en onze expansie strategie. Partners in Nederland zullen veel profijt ondervinden van dit team”, voegt Claus Klein-Ipsen toe, CFO en Head of International Distributors bij Uniconta.

Voor de werving van partners organiseert Uniconta Nederland op dinsdag 5 september, in CineMec in Ede, het Uniconta Partner Opportunity event. Erik Damgaard, Per Pedersen en Claus Klein-Ipsen zullen naast het Nederlandse Uniconta team de presentaties verzorgen.

Meer informatie: Uniconta

Partners