25-09-2017

Opening kantoor in Rotterdam onderstreept groei van Salves Testservices

Deel dit bericht

Salves, aanbieder op het gebied van Test Services en Microsoft Services, opent een nieuw kantoor in Rotterdam om de groei in het westen van het land met lokale aanwezigheid te faciliteren. Naast het nieuwe kantoor in Rotterdam heeft Salves een hoofdkantoor in Helvoirt (Brabant) en een vestiging in Hilversum.

Salves Testservices West wordt geleid door Christian Hoppenbrouwers: “Onze klanten in de regio Rotterdam-Den Haag stellen onze lokale aanwezigheid op prijs. Dit zijn met name bedrijven in de Rotterdamse haven, ziekenhuizen, financiële instellingen en de energiesector. Daarnaast zijn we er trots op dat we het afgelopen jaar wederom een aantal goede (technische) test consultants hebben kunnen aannemen die het op prijs stellen om voornamelijk in hun eigen regio actief te zijn. Met ons nieuwe kantoor zijn we in staat onze consultants en onze klanten in de regio te ontvangen voor een goed gesprek of informele meeting. Dit is een noodzakelijke stap om verdere groei mogelijk te maken.”

Schaars talent
Dat de vraag naar testservices zo sterk groeit, verbaast Christian niet. “Software is steeds sneller aan verandering onderhevig en al die veranderingen moeten ook getest worden voordat ze in productie kunnen worden genomen.” Tegelijkertijd is talent dat mee kan in ontwikkelingen als DevOps, Continuous Delivery en Continuous Integration schaars. Hoppenbrouwers realiseert zich dat een eigen kantoor, dicht bij de plek waar klanten zitten en medewerkers wonen, belangrijk is om aantrekkelijk te zijn als werkgever. “Medewerkers kiezen vaak voor ons vanwege onze cultuur. Om die te behouden, is het belangrijk dat we niet alleen maar virtueel samenwerken, maar ook makkelijk fysiek bij elkaar kunnen komen.”

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het OVVICE-gebouw aan de Marten Meesweg 8 te Rotterdam.

Partners