03-10-2017

OutSystems Low-Code platform verrijkt met connectors voor AI, IoT en machine learning

Deel dit bericht

OutSystems breidt haar Low-Code platform uit met nieuwe functionaliteiten voor eenvoudige integratie van Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en machine learning met bedrijfsapplicaties. Deze integratiemogelijkheden zijn beschikbaar als connectors in de Forge-bibliotheek, waar ontwikkelaars binnen de OutSystems Community open source-oplossingen uploaden en delen.

Dankzij de verrijking van het Low-Code platform kunnen organisaties volgens OutSystems eenvoudiger op trends inspelen en de ontwikkeling van applicaties verder versnellen. AI, IoT en machine learning veranderen de manier waarop bedrijven zakendoen. Organisaties passen cognitief leren en analytics toe op de data die ze verzamelen via apparaten en sensoren. De informatie en inzichten die dit oplevert, opent een wereld aan mogelijkheden waarvan bedrijven het bestaan soms niet eens kennen. De nieuwe connectors voor het OutSystems platform brengt deze inzichten sneller binnen handbereik en onderstreept de kracht van IT als aanjager van de digitale transformatie. De connectors zijn te integreren met belangrijke platforms voor machine learning en IoT, waaronder IBM Watson, Microsoft Azure Cognitive Services en Amazon Web Services Machine Learning & IoT.

Disruptie
Volgens Willem van Enter, Vice President EMEA bij OutSystems is de eenvoud waarmee snel nieuwe applicaties te ontwikkelen zijn een van de succesfactoren van het OutSystems platform. “Financiële dienstverlener Deloitte LLP heeft de proef al op de som genomen en past kunstmatige intelligentie nu toe bij het snel bepalen van gedragsrisico’s. Ook ISB Global beschikt over de nieuwe connectors. Hiermee zorgen zij voor disruptie in de markt voor afvalinzameling, door dienstroosters en routeplanning voor het legen van afvalcontainers met IoT en kunstmatige intelligentie te optimaliseren. Wij zijn trots dat we dankzij deze nieuwe uitbreidingen van het OutSystems platform nog beter kunnen bijdragen aan het innovatievermogen van onze klanten.”

De connectors zijn beschikbaar op www.outsystems.com/forge.

Partners