05-10-2017

Dell Boomi voegt low-code development-oplossing Boomi Flow toe aan cloudintegratieplatform

Deel dit bericht

Dell Boomi kondigt een uitbreiding aan van de functionaliteiten van haar geïntegreerde platform met Boomi Flow, de recent geïntroduceerde low-code development oplossing om workflow-applicaties te bouwen en in te zetten.

Boomi Flow sluit naadloos aan bij de centrale cloudintegratietechnologie van Boomi die de basis vormt van het enige geïntegreerde cloudplatform in de sector waarin data, applicaties en businessprocessen samenkomen om organisaties slimmer en sneller te laten werken. Boomi Flow is mede gebaseerd op de technologie van softwareleverancier ManyWho uit San Francisco, die eerder dit jaar door Boomi is overgenomen. Boomi Flow helpt organisaties om eenvoudig workflows te bouwen die businessprocessen stroomlijnen, zoals het proces van bestellen tot afrekenen, inkoop, onboarding van medewerkers, casemanagement en het accorderen van kredietlimieten.

Boomi Flow biedt organisaties mogelijkheden om de productiviteit te verhogen, verantwoording te borgen en zowel de interne samenwerking als de samenwerking met klanten en partners te verbeteren. Zo bouwen organisaties aan ‘The Connected Business’ om de digitale transformatie te versterken.

Workflow-automatisering
Ontwikkelaars kunnen volgens Dell de intuïtieve low-code omgeving van Boomi Flow gebruiken om snel businessapplicaties te creëren die mensen, processen en systemen bij elkaar brengen of die processen automatisch uitvoeren binnen vooraf vastgestelde parameters. Boomi Flow ondersteunt organisaties bij het stroomlijnen van de volledige personeelscyclus – van werving, referentiecontrole, binnenhalen, training, promotie en andere functiewijzigingen tot en met uitdiensttreding.

Boomi Flow combineert workflow-automatisering met applicatie-integratie in één geïntegreerd cloudplatform. De Boomi iPaaS-technologie werkt harmonieus samen met Boomi Flow om de data die belangrijk zijn voor de businessprocessen te verplaatsen, te beheren en beheersen. De synergie tussen Boomi Flow en iPaaS biedt organisaties een compleet instrumentarium aan workflow- en datamanagementfuncties die zich uitstrekt over meerdere interne en externe stakeholders en over cloud en on-premise applicaties. Organisaties kunnen de technologie benutten om zowel simpele als geavanceerde processen te creëren en te beheren en de business efficiënter te runnen.

Legacy mainframes
Boomi Flow sluit ook aan bij Boomi’s aanbod in Master Data Management (MDM), API Management en EDI (electronic data interchange) voor aanvullende functionaliteiten. Zo kan Boomi MDM in verschillende applicaties controleren of er dubbele bestanden in een workflow zitten en die markeren. Boomi API Management biedt organisaties de mogelijkheid om verbindingen te bouwen tussen systemen, zoals tussen legacy mainframes en mobiele apps, om die klaar te maken voor data-uitwisseling  en workflowautomatisering.

Partners