20-10-2017

Salves Test Services stelt Reinier Verschure aan als Managing Director

Deel dit bericht

Salves, aanbieder op het gebied van Software Quality & Testing en Microsoft Services, heeft Reinier Verschure aangesteld als Managing Director Test Services. Verschure was voor zijn aanstelling verantwoordelijk voor Quality en Test Automation bij Xebia.

Salves Test Services bestaat momenteel uit ongeveer 100 medewerkers verdeeld over drie vestigingen, Helvoirt, Rotterdam en Hilversum. “Wij willen met zijn aanstelling de kwalitatieve en kwantitatieve groei van de divisie Test Services borgen”, zegt Commercieel Directeur Bo van Luijtelaar van Salves. “De organisatie groeit immers fors en natuurlijk is het altijd een uitdaging om zo’n expansie groei in goede banen te leiden. We zijn dan ook blij met de komst van Reinier.”

Flink in beweging
Reinier Verschure (47) ziet verschillende uitdagingen: “De testwereld is flink in beweging. De functie van de tester verandert sterk door de vergaande automatisering van testactiviteiten. De vraag van de klant verandert daardoor ook. Ik zie het als mijn taak om, in samenwerking met de verschillende vestigingen, te blijven innoveren om zo de klanten optimaal te kunnen helpen bij en adviseren in deze verandering.”

Hij prijst zich gelukkig dat Salves Test Services een professionele groep medewerkers in huis heeft. “De kracht van Salves zit in de aandacht voor haar medewerkers, klanten en leveranciers. Wij zitten diep in verticale markten, snappen wat daar speelt en komen met gerichte oplossingen. Door de kleinschalige structuur en de regionale aanwezigheid, groeit Salves met behoud van de persoonlijke aandacht voor haar medewerkers en de overige stakeholders.”

Migratie naar nieuwe manier van testen
Verschure heeft bij zijn vorige werkgevers uitgebreide ervaring opgedaan in sales, people management en IT. Bij Xebia kwam hij in aanraking met testen, en vooral met testautomatisering. Die know-how komt in zijn nieuwe rol van pas. “Salves Test Services begeleidt organisaties bij de migratie naar een nieuwe manier van testen. We testen niet alleen en implementeren ook niet alleen een testautomatisering; we zorgen er ook voor dat ontwikkel- en testteams nauw gaan samenwerken met nieuwe, meer adequate werkprocessen. Dat doen wij in omgevingen die snel veranderen én bij stabiele applicaties die voorspelbaar moeten reageren.”

Partners