15-11-2017

Oracle benoemt Arrow als distributeur van open source database MySQL

Deel dit bericht

Oracle en Arrow Electronics hebben een overeenkomst gesloten om Arrow distributierechten voor de Oracle MySQL-productlijn te verlenen. Volgens deze overeenkomst zal leverancier Arrow - een Platinum-lid van het Oracle PartnerNetwork - MySQL Enterprise Edition en de nieuwe Oracle MySQL Cloud Service - de enige publieke cloud die MySQL Enterprise Edition op zijn platform integreert - aanbieden en promoten.

De open source database MySQL is volgens DB-engines de nummer-twee populairste database wereldwijd. Veel van 's werelds grootste webservices draaien op MySQL. In deze overeenkomst kan Arrow zijn resellers een alternatieve, kosteneffectieve oplossing laten bieden aan eindklanten.

Laszlo Ludas, Alliances Regional Manager bij Oracle MySQL is verheugd om samen te werken met Arrow en zijn wederverkopers. “Gezamenlijk helpen we huidige en toekomstige klanten om MySQL's krachtige toolkit in te zetten voor hun grote, bedrijfskritische omgevingen." Bart van Rheenen, General Manager van Arrow ECS Benelux voegt toe: "We zijn trots om de meest populaire open source database toe te voegen aan ons portfolio voor grootzakelijke ondernemingen. Op deze manier helpen we hun cloud-omgevingen te ondersteunen."

Partners