21-12-2017

Software Quality Systems overgenomen door Assystem Technologies

Deel dit bericht

Het Duitse Software Quality Systems (SQS), testspecialist en wereldwijd aanbieder van kwaliteitsborgingsdiensten voor digitale bedrijfsprocessen, wordt door het Franse bedrijf Assystem Technologies voor 281,3 miljoen pond overgenomen.

Het gecombineerde bedrijf, dat verder gaat onder de naam Assystem, heeft een omzet van 1 miljard euro en heeft 14.000 werknemers in dienst. SQS werd opgericht in 1982 en staat genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange.

Met de deal kan Assystem producten en diensten verbeteren in software testing-oplossingen, kwaliteitsborging en ondersteuning bij change management, met name in sectoren zoals bankieren, verzekeren en telecommunicatie. Ook versterkt het bedrijf hiermee haar positie in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en India. "Het bedrijf zal de expertise van SQS op het gebied van kwaliteitsborging en procesconsulting combineren met de breedte van productontwerpmogelijkheden van Assystem Technologies," zei Olivier Aldrin, CEO van Assystem.
Recent heeft SQS zelf nog het Italiaanse consultancybedrijf Double Consulting overgenomen.

Meer informatie: SQS

Tags:

Testen, overname, QA

Company:

SQS, Assystem

Partners